Individuální vs. skupinový zájezd

Cesty na míru neboli individuální zájezdy jsou vynikající možnost, jak poznat navštívenou zemi skutečně z blízka bez dalších účastníků zájezdu.

Můžete se také přidat k našim skupinkám s českým průvodcem.

# Zájezdy s českým průvodcem

Pokud jste příznivcem skupinových zájezdů s českým průvodcem nebo nemáte zrovna s kým cestovat, vypisujeme řadu zajímavých skupinových zájezdů, kde se o vás postará náš český průvodce.

Naši průvodci jsou skuteční odborníci na své destinace, kde buďto nějaký čas žili nebo tam strávili cestováním hodně času. Průvodce Good Places je empatický, hovoří místním jazykem a je to skvělý parťák na cestování.

# Individuální cesty na míru

Nelákají vás klasické hromadné zájezdy, ale ani cestování zcela osamoceně? Cestujte s našimi místními průvodci tam, kde vás to zajímá, kdy se vám to hodí a třeba jen ve dvou nebo s přáteli.
Připravíme vám individuální zájezd podle vašich přání. A to celé za vynikající ceny již od 2 osob!
Stačí domluvit se nějakým světovým jazykem, nejčastěji angličtinou, a můžeme začít společně plánovat.


Výhody individuálního zájezdu:

Libovolný termín

Cestujete kdykoliv ve vámi zvolený termín, nemusíte se přizpůsobovat termínu vypsanému pořadatelem zájezdu. Doporučíme vám vhodné období pro cestování co se týče klimatického období, místních svátků, prázdnin, politických událostí, atd.

Individuální program

Neztrácíte dny dovolené částí připraveného programu, který vás vlastně ani nezajímá. Příprava probíhá tak, že se sejdeme nebo zavoláme, probereme, co by vás zajímalo a sestavíme první verzi programu, kterou potom dolaďujeme. Od nás dostanete dostatek informací ke správné volbě.

Jen s přáteli či rodinou

Necestujete ve velké zájezdové skupině cizích lidí, ale pouze s Vašimi blízkými. Náklady jsou přitom nižší než s velkými zájezdy. Takto nemusíte řešit problémy a vrtochy ostatních účastníků zájezdu.

Malá skupina = velké zážitky

Velká skupina turistů vám brání v bližším poznání kultury, lidí a atmosféry navštěvované země. S našimi místními průvodci se navíc dostanete do míst, o kterých byste se normálně ani nedozvěděli, často se seznámíte s jejich rodinou, přáteli, a poznáte místní život zevnitř.

Ušetříte

Neplatíte letenku, plat a výlohy za českého průvodce. Platová hladina v těchto zemích je většinou mnohem nižší než u nás, přesto se dají najít služby dobré kvality. Naši místní partneři jsou řádně prověřeni a vyškoleni pro spolupráci s námi.

Podpora

Dáváte možnost výdělku místním lidem v jednotlivých zemích, staráme se o to, aby se Vaše peníze dostaly efektivně k těm lidem, kteří si je opravdu zaslouží. Připravujeme také rozsáhlý projekt podpory Tibetských exulantů žijících v Indii formou zaměstnání v turistickém ruchu.

Jak již název Good Places napovídá, naším cílem je vzít Vás na místa, kde se budete cítit dobře, jejichž genius loci zapůsobí na většinu alespoň průměrně vnímavých lidí. Takováto místa mají velmi pozitivní účinek na celkové zklidnění, získáte nové nápady, odstup od všedních strastí Vám zde napoví nová řešení Vašich případných problémů. Poradíme Vám s výběrem těch správným míst z naší nabídky.


Naše zákonné pojištění pro případ úpadku naleznete zde.

Zůstaňme v kontaktu

Získejte s předstihem informace o slevách a akcích, lístky na festivaly či slevu na trekové zboží!

  • maximálně 4 e-maily ročně
  • e-mail nikomu nepředáme
  • kdykoliv se můžete odhlásit
Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů