Výhody cestování s Good Places

Zamluvit ubytování a sehnat dopravu dnes zvládne skoro každý.

Při cestování s Good Places však získáváte nedocenitelný bonus našich dlouholetých zkušeností, kontaktů a know-how ostřílených cestovatelů.

Je nám naprosto jasné, že dovolené je málo a když už člověk někam cestuje, tak to opravdu musí stát za to! Proto organizaci a hladký průběh vašeho dalšího dobrodružství bereme velmi svědomitě.

Zkušenost od roku 2007

Všechny naše destinace máme procestované s batohem na zádech a již mnoho let se do nich pravidelně vracíme. Díky tomu máme na místě spoustu dobrých kontaktů a přátel, se kterými vás rádi seznámíme. V některých zemích jsou místní zkušenosti a dobré kontakty nepostradatelné pro bezproblémový průběh cesty. Stávkám, blokádám, sesuvům a podobným nechtěným zpestřením samozřejmě nezabráníme, ale to jsou situace nouze, kdy chcete poznat přítele...

Malá skupinka = velké zážitky

Nejsme příznivci hromadných zájezdů, také proto jsme původně dělali jen individuální zájezdy. Zjistili jsme však, že i ve skupince se můžeme zprostředkovat blízký kontakt s navštívenou zemí a kulturou, což cítíme jako naše hlavní poslání. Obvykle cestujeme v malých skupinkách kolem 5-8 lidí.

Odpovědný turismus - ekoturismus - autentické zážitky


Ve spolupráci s našimi partnery, průvodci a místními přáteli v jednotlivých zemích jsme vytvořili systém, který Vám umožňuje cestovat bez českého průvodce. To má svoje výhody hlavně v tom, že můžete cestovat v malých skupinkách, v individuálně zvoleném termínu a na míru upraveném programu. Ušetříte také spoustu peněz za letenku a plat českého průvodce.

V dnešní době má většina lidí alespoň základní znalost nějakého světového jazyka, což ke komunikaci s našimi partnery plně postačí. Navíc dostanete tištěné materiály s informacemi o daných místech, takže Vám žádné informace neuniknou. Pro zájemce můžeme zajistit před odjezdem kvalitní kurzy v naší partnerské jazykové agentuře se slevou.

Naším cílem je podpořit místní lidi a komunity citlivým přístupem k turismu. Ten má již dneska nevyhnutelný vliv na lokální kultury po celém světě, ale může přinést možnost obživy pro lidi z chudých oblastí a může jim navíc dát možnost pokračovat v tradičním životě v odlehlých oblastech. Dodržování a rozvíjení tohoto přístupu je naší hlavní filozofií a posláním.

Libovolný termín

cestujete kdykoliv ve Vámi zvolený termín, nemusíte se přizpůsobovat termínu vypsanému pořadatelem zájezdu.

Individuální program

neztrácíte dny dovolené částí připraveného programu, který Vás vlastně ani nezajímá. Sestavíte si itinerář zájezdu dle Vašich představ. Od nás dostanete dostatek informací ke správné volbě.

Jen s přáteli či rodinou

necestujete ve velké zájezdové skupině cizích lidí, ale pouze s Vašimi blízkými. Náklady jsou přitom nižší než s velkými zájezdy. Takto nemusíte řešit problémy a vrtochy ostatních účastníků zájezdu.

Zážitek

velká skupina turistů Vám brání v bližším poznání kultury, lidí a atmosféry navštěvované země. S našimi místními průvodci se navíc dostanete do míst, o kterých byste se normálně ani nedozvěděli, často se seznámíte s jejich rodinou, přáteli, a poznáte místní život zevnitř.

Ušetříte

neplatíte letenku, plat a výlohy za českého průvodce. Platová hladina v těchto zemích je většinou mnohem nižší než u nás, přesto se dají najít služby dobré kvality. Naši místní partneři jsou řádně prověřeni a vyškoleni pro spolupráci s námi.

Podpora

dáváte možnost výdělku místním lidem v jednotlivých zemích, staráme se o to, aby se Vaše peníze dostaly efektivně k těm lidem, kteří si je opravdu zaslouží. Připravujeme také rozsáhlý projekt podpory Tibetských exulantů žijících v Indii formou zaměstnání v turistickém ruchu.

Jak již název Good Places napovídá, naším cílem je vzít Vás na místa, kde se budete cítit dobře, jejichž genius loci zapůsobí na většinu alespoň průměrně vnímavých lidí. Takováto místa mají velmi pozitivní účinek na celkové zklidnění, získáte nové nápady, odstup od všedních strastí Vám zde napoví nová řešení Vašich případných problémů. Poradíme Vám s výběrem těch správným míst z naší nabídky.

Věříte, že po světě jsou dobrá místa, která mají svojí magickou moc? Dejte nám možnost Vám to ukázat!

Zůstaňme v kontaktu

Získejte s předstihem informace o slevách a akcích, lístky na festivaly či slevu na trekové zboží!

  • maximálně 4 e-maily ročně
  • e-mail nikomu nepředáme
  • kdykoliv se můžete odhlásit
Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů